Sideinnhold

Referanser

Referanser

"Distriktets beste innen bygg! Anbefales på det sterkeste."

- Johan Salvanes

 

 

"Vi er kjempefornøyde med hele prosessen. Vi vurderer å bygge igjen og skulle anledningen by seg er Garvik den første leverandøren vi oppsøker."

- Vidar og Marit, Skåredalen

 

 

"Er veldig fornøyd med å ha valgt Garvik som utbygger for min enebolig. Faglig flinke folk som leverer! Det er ingen tvil – bygger jeg igjen blir Garvik førstevalget."

- Arne, Kleivane 19

 


"Vi ønsket å sette vårt preg på boligen og ville dermed engasjere oss i prosessen. Vi hadde i utgangspunktet ikke noe spesielt firma til å ta fatt på oppgaven, så vi begynte med å samle inn kataloger fra div.firma.
En dag tok Fredrik Skare hos Garvik Gruppen kontakt med oss på telefon, som ble starten på godt samarbeid. Reidar og Fredrik kom inn på tomten og vi fortalte hva vi så for oss.
Reidar kom med et utkast til forslag, slik at vi lettere kunne komme igang med å tegne huset slik vi ville ha det. Garvik Gruppen har tatt hensyn til våre ønsker på en god måte, og hele prosessen har fungert meget tilfredstillende.
Mangor som byggeleder stilte opp og samlet trådene ved behov, og snekkerne utførte arbeidet på en meget god måte.

Huset stod ferdig til avtalt tid og vi er kjempefornøyde med resultatet."


- Turid og Onar Høvring, Nedstrand

 

 

"Jeg er strålende fornøyd med Garvik Gruppen, samt alle underleverandører inkludert arkitekt Ronny Tollaksen! Hele prosessen fra første kontakt med Garvik Gruppen til huset ble overlevert var helt sømløst og utført på en særdeles profesjonell, og hele tiden oversiktelig måte. Ingen negative overraskelser underveis for det arbeidet som ble utført fra første "spadetak" ! En spesiell takk til Prosjektleder Mangor Stava."

- Jostein Ferkingstad

 

 

"Jeg er veldig godt fornøyd med at jeg valgte Garvik Gruppen som min husbygger. Vi hadde god kommunikasjon fra begynnelse til slutt, snekkerne utførte et ryddig og effektivt arbeid ,som igjen resulterte i at huset var innflyttingsklart før avtalt tid."

- Hanne Simonsen, enebolig Kopervik 2015

 

 

"Vi har nå fått overtatt vår sommerbolig i Nedstrand. Byggeprosjektet har gått som planlagt fra kontrakt til overtakelse. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som er utført, oppfølging under hele byggeperioden har også gått veldig bra. Takker for vel utført jobb!" 

- Rigmor og Bjørn Vestbø, enebolig i Nedstrand 2015

 

 

"Vi er veldig fornøyd med Garvik. Våre ønsker ble mottatt  på en profesjonell måte, og resultatet ble akkurat slik som vi hadde sett det for oss."

- Laila og Lars Even, Åkrehamn

 

 

"Garvik Gruppen var med oss helt i fra starten av til vi hadde flyttet inn i vårt drømmehus. Under byggeperioden hadde vi jevnlig og god kommunikasjon med byggeleder."

- Steven og Elisabeth, Håstø

 

 

"Vi er kjempefornøyde med hele prosessen. Vi vurderer å bygge igjen og skulle anledningen by seg er Garvik den første leverandøren vi oppsøker."

- Vidar og Marit, Skåredalen